Nac Breda

NAC Breda

De parel van het zuiden word de club uit Breda ook wel genoemd. NAC is een echte volksclub waar elke wedstrijd in een nagenoeg uitverkocht stadion de club naar de overwinning word geschreeuwd!
Wij waren altijd al wel fan van de club uit Breda en sommige van ons hebben een seizoenskaart maar verder dan dat hadden we nooit gekeken. Totdat we in contact kwamen met de businessclub van NAC Breda. Dit bleek een gouden combinatie voor ons.

Wabber x NAC Breda
Wabber x NAC Breda
Wabber x NAC Breda
Wabber x NAC Breda
Wabber x NAC Breda
Vanaf seizoen 22/23 zijn wij te vinden in 1 van de lounges in het Rat Verlegh Stadion wanneer ons NAC speelt. Maar ook zullen we aansluiten bij 1 van de vele business club events die vanuit NAC georganiseerd worden. Wij kijken erg uit naar het seizoen, zowel zakelijk als sportief!

Daarom zijn wij trots sponsor van de de parel van het zuiden, NAC Breda.
Via de business club van Nac zijn wij ook in contact gekomen met het NAC telt traject. In samenwerking met NAC Maatschappelijk en Monné Zorg & Beweging zijn er 12 weken lang trainingen en workshops tbv de vitaliteit op de werkvloer. Omdat Wabber als werkgever vitaliteit op de werkvloer erg belangrijk vindt heeft Bart meegedaan met de pilot van het Nac Telt Business traject.

Mede dankzij dit traject hebben we een aantal mooie aanpassingen gedaan op kantoor voor onze medewerkers en werden wij gevraagd om mee te doen aan een promo video voor het 2de traject.