MINI Cooper Club Nederland

Mini Cooper Club Nederland
De MINI Cooper is een iconische auto en word door jong en oud herkend op straat. Of het nu een classic MINI is of het nieuwste elektrische model. Een compacte, stabiele, efficiente en wendbare auto die bij menig persoon een glimlach op het gezicht tovert.
Sinds de allereerste MINI in 1959 is er natuurlijk veel veranderd aan het ontwerp maar de kern is altijd hetzelfde gebleven. De MINI straalt fun en excitement uit! De MINI cooper club Nederland is een Club voor en door MINI eigenaren. Hun motto 'een MINI rij je niet alleen' is op meerdere manieren te interpeteren. De MINI is meer dan een vervoersmiddel, het is een lifestyle.

Mini Cooper Club NL by Wabber
Mini Cooper Club NL by Wabber
Mini Cooper Club NL by Noortje Blokland
Mini Cooper Club NL by Noortje Blokland
Mini Cooper Club NL by Noortje Blokland
Mini Cooper Club NL by Cooper station
Mini Cooper Club NL meeting 06-06-2022
De Mini Cooper Club Nederland is een hechte groep mensen die klaar staan voor elkaar, elke MINI eigenaar is welkom en word ook met open armen ontvangen. De leden helpen elkaar met vragen, er worden tours georganiseerd en heeft een aantal sponsoren die klaar staan voor de leden.
Voor Wabber was het een logische keuze om met de Mini Cooper club in zee te gaan. Wabber herkent zichzelf in de eigenschappen van zowel de MINI als de club. Wij zijn flexibel in opdrachten, specialist in stabiele en efficiënte software op maat. Elke MINI Cooper in de club is uniek, al onze software ook. Grote overeenkomsten in een klein jasje.

Daarom zijn wij trots sponsor van de MINI Cooper club.