Logistiek

Logistics

Logistiek

Logistiek, daar zijn wij in geïnteresseerd. Wabber BV. is begonnen met een focus op logistiek, en hoewel we hierna uitbreidden naar een hoop leuke andere sectoren staat dit nog altijd hoog bovenaan onze vinden-wij-leuk lijst.

Wij zorgen ervoor dat pakketten zo snel mogelijk door het systeem gaan, terwijl we hierbij ook een focus leggen op betrouwbaarheid en veiligheid. Hierdoor krijgt u een veilig systeem welke gebruiksvriendelijk en betrouwbaar is. U kunt er dus altijd op rekenen.

Natuurlijk is het leuk als de pakketten binnen- en geregistreerd zijn, maar ze zijn er met een reden; ze moeten vervoerd worden. Ook hiermee is het belangrijk dat u een betrouwbaar systeem heeft. Daarom maken wij ook apps voor industriële scanners. Het is mogelijk dat wij deze maken voor op uw bestaande scanners (mits de scanners voldoen aan bepaalde specificaties), of voor op nieuwe scanners. Wij werken nauw samen met Newland EMEA; een bedrijf welke onder andere scanners maakt, hierdoor kunnen wij onze software hier goed op afstellen.