Logistics

Logistics

Logistiek, daar zijn wij in geïnteresseerd!
Wij zijn specialist op het logistieke gebied en maken hier graag maatwerk oplossingen voor.

Wij zorgen ervoor dat uw goederen zo snel mogelijk op de locatie van bestemming zijn, terwijl we hierbij ook een focus leggen op betrouwbaarheid en veiligheid. De performance reports en proof-of-deliveries zijn hierdoor uitmuntend waardoor u met plezier de rapportage maakt zodat er meer tijd over is voor nieuwe opdrachtgevers.

Een van onze logistieke opdrachtgevers zocht een compleet transport management oplossing (TMS) om goederen te kunnen inboeken en te kunnen traceren.
Door het het systeem snel, simpel maar wel compleet te houden is het voor iedereen duidelijk wat de staat is van de dag.
Voor incidenten en vertragingen zijn er diverse dashboards beschikbaar waar direct de huidige status en mogelijke acties gebruiksvriendelijk worden weergegeven. Hierdoor worden er minder fouten gemaakt en kan er sneller worden ingegrepen bij problemen.
Het is tegenwoordig bijna ondenkbaar om een pakketje te versturen of ontvangen zonder volgsysteem.
'Track and trace' en 'proof of delivery' geven duidelijkheid aan beide partijen.

In de logistiek is het volgen van goederen van groot belang. Dit gaat verder dan kijken waar het vandaan komt en waar het eindigt.
Het gehele proces moet zo soepel mogelijk verlopen, zonder onnodige stappen die enkel tijd kosten. Dankzij onze jarenlange werkzaamheden voor de logistiek en nauw samenwerken met onze opdrachtgevers, filteren wij de onnodige zaken eruit, om zo het proces voor u als opdrachtgever te optimaliseren.

Geen enkel bedrijf is hetzelfde, wij maken de software voor u op maat zodat het perfect aansluit bij uw werkzaamheden en wensen. Zo krijgt u uw eigen maatwerk volgsysteem, voor en met u gemaakt. Perfect aangesloten op uw bedrijf!
Uitgelichte pagina