Over ons

Industrial

Mobiele apparaten zijn niet meer uit ons leven weg te denken, of het nu een telefoon of een scanner is. Iedereen maakt er gebruik van en mist op de juiste manier komt het de productiviteit zeker ten goede.
Maakt uw bedrijf veelvuldig gebruik van mobiele apparaten zoals scanners of sensors, dan is een MDM een belangrijke tool. Wabber B.V. veel ervaring met Ndevor (Newland EMEA), Hexnode en SOTI. Zo kunnen we uw apparaten optimaal ondersteunen en kunt u op elk apparaat vertrouwen.
Een van onze Health-Care opdrachtgevers zocht een oplossing om de voorraad beter te managen. Door goed te luisteren naar de wensen hebben we een Android app mogen maken waarbij met handscanners (PDA's, MT90) de voorraad optimaal bijgehouden kan worden. Dankzij onze op maat gemaakte software hebben ze de juiste hardware kunnen koppelen aan het reeds bestaande software pakket. Ook de benodigde hardware is bij ons te verkrijgen, zo zijn wij het enige aanspreekpunt bij problemen. Wabber Galaxy op een Newland MT90 Wabber Galaxy