Over ons

Meet the Team \\ Wabber B.V.

Wabber is een dynamisch team dat oplossingen biedt voor een diversiteit aan complexe en uitdagende processen. Wij bouwen software om bedrijfsprocessen te optimaliseren en te professionaliseren. Software ontwikkeling met het oog op automatiseren en natuurlijk gebruiksgemak, dat is waar wij voor staan.

Ons specialisme: Logistieke applicaties.
about us
about us

Wesley

Founder & Security Analist

In 2018 heeft Wesley de overstap gemaakt en is hij zijn eigen bedrijf gestart. In eerste instantie als eenmans bedrijf, maar de Wabber formule bleek een succes en al snel was er ruimte genoeg om uit te breiden. Wesley zit zelf al ruim 15 jaar in het vak en voert zijn werk uit volgens zijn motto: "Je moet er zelf in geloven om het te kunnen maken."

Skills
.NETPHP/SymfonySecurity analist
Expertises
Logistics
Maatwerk Software
about us
about us

Bart

Brandmanager / Vue Developer

Bart heeft 18 jaar in de horeca gewerkt voordat hij bij Wabber terecht kwam. Bij Wabber heeft Bart zich kunnen ontwikkelen tot front-end developer. Vanuit zijn vorige baan in de horeca heeft Bart veel management ervaring overgehouden, hierdoor is hij tevens onze brand-manager en vervuld hij diverse management taken om zo Wesley te ontlasten. Bart is een echte Mini Cooper liefhebber, zijn Mini Cooper R53s is zijn grote trots en deze pronkt dan ook dagelijks voor ons kantoor.

Skills
VueBrandmanager
Expertises
Service
Maatwerk Software
about us
about us

Bart

Software engineer

Al jaren werkt Bart aan logistieke oplossingen in de IT, doordat hij deze passie deelde met de andere werknemers van Wabber was hij ook een logische toevoeging aan het team. Buiten het werk doet hij graag aan powerliften of brengt hij tijd door met zijn gezin.

Skills
PHP/SymfonyJavaScriptVueCordova
Expertises
Logistics
Maatwerk Software
about us
about us

Carola

Office manager

Carola is van essentieel belang voor ons kantoor. Ze zorgt ervoor dat iedereen efficient kan werken door te ontzorgen waar ze dit kan. Daarnaast regels ze een hoop administratieve taken zoals het inkopen van de juiste hardware.

Skills
OntzorgerAdministratie
Expertises
Maatwerk Software
about us
about us

Jamy

Symfony Developer

Jamy is een echte PHP, Symfony topper. Backend development is ook hetgeen dat hij het liefste doet. Dankzij zijn laserfocus krijgt hij elk issue opgelost en kan hij goed inspelen op de wensen van opdrachtgevers. In zijn vrije tijd gamed hij graag, zowel gewoon als in VR of kijkt hij graag naar anime.

Skills
PHP/SymfonyAPI
Expertises
Logistics
Maatwerk Software
about us
about us

You?

Enthousiast geworden en denk jij dat je goed binnen ons team past? kijk snel naar onze vacatures!

Weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Wij komen graag op locatie langs om maatwerk oplossingen voor de werkprocessen te bespreken. Klik hier!