Meet the Team

Wabber is een dynamisch team dat oplossingen biedt voor een diversiteit aan complexe en uitdagende processen. Wij bouwen software om bedrijfsprocessen te optimaliseren en te professionaliseren. Software ontwikkeling met het oog op automatiseren en natuurlijk gebruiksgemak, dat is waar wij voor staan.
about us

Wesley

Founder & Security Analist

In 2018 heeft Wesley de overstap gemaakt en is hij zijn eigen bedrijf gestart. In eerste instantie als eenmans bedrijf, maar de Wabber formule bleek een succes en al snel was er ruimte genoeg om uit te breiden. Wesley zit zelf al ruim 15 jaar in het vak en voert zijn werk uit volgens zijn motto: "Je moet er zelf in geloven om het te kunnen maken."

Skills
.NETPHP/SymfonySecurity analist
Expertises
Logistics
Maatwerk Software
about us

Leroy

App specialist

De eerste persoon die Wesley kwam helpen bij Wabber was Leroy. Hij heeft voordat hij bij Wabber kwam al jaren samen gewerkt met Wesley. In de loop der jaren heeft Leroy zich ontwikkeld tot App specialist. Leroy is een allround developer maar zijn voorkeur ligt absoluut bij front-end. Android of PWA Apps. Leroy gamed graag in zijn vrije tijd, vraag hem vooral om zijn Diablo 2 build als je tijd over hebt.

Skills
VueCordovaAndroid
Expertises
Industrial
Maatwerk Software
about us

Jens

Front-end Developer

Jens is na zijn school tijd direct bij Wabber in de leer gegaan, onder het toeziend oog van Wesley en Leroy heeft Jens het vak geleerd. Maar bij alleen programmeren blijft het niet, ook grafische designs maken met de Adobe Suite is een specialiteit van Jens! Tevens is Jens een bedreven sim racer, geen bocht op de Red Bull Ring is hem onbekend. Ook sleutelt Jens graag aan 1 van zijn 9 toetsenborden. Want hoewel een specialist met alle gereedschap om moet kunnen gaan, is maatwerk altijd het beste!

Skills
PHP/SymfonyVue
Expertises
Service
Maatwerk Software
Maatwerk Keyboards
about us

Jamy

Symfony Developer

Jamy is een echte PHP, Symfony topper. Backend development is ook hetgeen dat hij het liefste doet. Dankzij zijn laserfocus krijgt hij elk issue opgelost en kan hij goed inspelen op de wensen van opdrachtgevers. In zijn vrije tijd gamed hij graag, zowel gewoon als in VR of kijkt hij graag naar anime.

Skills
PHP/SymfonyAPI
Expertises
Logistics
Maatwerk Software
about us

Bart

Brandmanager / Vue Developer

Bart heeft 18 jaar in de horeca gewerkt voordat hij bij Wabber terecht kwam. Bij Wabber heeft Bart zich kunnen ontwikkelen tot front-end developer. Vanuit zijn vorige baan in de horeca heeft Bart veel management ervaring overgehouden, hierdoor is hij tevens onze brand-manager en vervuld hij diverse management taken om zo Wesley te ontlasten. Bart is wat ze ook wel een Minioot noemen, zijn Mini Cooper is zijn grote trots en deze pronkt dan ook dagelijks voor ons kantoor.

Skills
VueBrandmanager
Expertises
Service
Maatwerk Software
about us

Bart

Software engineer

Al jaren werkt Bart aan logistieke oplossingen in de IT, doordat hij deze passie deelde met de andere werknemers van Wabber was hij ook een logische toevoeging aan het team. Buiten het werk doet hij graag aan powerliften of brengt hij tijd door met zijn gezin.

Skills
PHP/SymfonyJavaScriptMySQL
Expertises
Logistics
Maatwerk Software
about us

Bere

Stagiaire developer

Bere zit in het 4de jaar van zijn opleiding Applicatie- en mediaontwikkelaar en volgt zijn eind stage bij Wabber.

about us

Carola

Office manager

Carola is van essentieel belang voor het kantoor, niet alleen zorgt ze voor de wekelijkse boodschappen maar ze vervult ook verschillende administratieve taken die het werk voor ons makkelijker maken.

about us

You?

Enthousiast geworden en denk jij dat je goed binnen ons team past? kijk snel naar onze vacatures!

Wesley
Wesley
Leroy
Leroy
Jens
Jens
Jamy
Jamy
Bart
Bart
Bart
Bart
Bere
Bere
Carola
Carola
You?
You?
Weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Wij komen graag op locatie langs om maatwerk oplossingen voor de werkprocessen te bespreken. Klik hier!